Op alle pagina's staat een vraagtekenpictogram. Dit is een helpknop waarop u kunt klikken voor meer informatie over het gebruik van het deel van de service waarin u zich bevindt. Een andere goede manier is om deze FAQ door te lezen.

Als u getraind wilt worden in hoe u maximaal profijt kunt halen uit Opic, dan kunnen wij bij u langskomen. Neem contact op met onze afdeling verkoop, 0771-440 200 alt. sales.opic@mercell.com voor meer informatie over onze trainingen.