Het is niet de bedoeling dat deze functie primair wordt ingezet in een fase waarin de aanbesteding is afgerond, maar als ondersteuning bij het schrijven van de aanbesteding. Indien er behoefte is dat meerdere personen binnen uw organisatie kunnen deelnemen aan de toewijzing en juridische zaakinformatie, neem dan contact op met onze afdeling verkoop, 0771-440 200 alt. sales.opic@mercell.com, voor extra gebruikerslicenties voor Opic Tenderschool Plus of Pro.