Het wijzigen van je wachtwoord doe je door te gaan naar Mijn instellingen (het hoofdicoon en dan het tandwielpictogram). U kunt elk gewenst wachtwoord kiezen.

Draag er wel zorg voor om een veilig wachtwoord uit te kiezen, om ervoor te zorgen dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens. Wij raden u aan een wachtwoord te kiezen dat zowel hoofdletters, als kleine letters en cijfers bevat. Het wachtwoord mag niet aan u worden gekoppeld op naam, geboortedatum, burgerservicenummer en dergelijke. Dit wederom om veiligheidsredenen.