U bent een deelnemende aanbieder in een Dynamisch Aankoop Systeem (DAS) of Marktplein en ontvangt geregeld uitnodigingen voor opdrachten.

Indien u (tijdelijk) geen nieuwe uitnodigingen meer wenst te ontvangen kunt u dit stopzetten door uw indiening te herroepen.

Nieuwe uitnodigingen stopzetten

• Login op https://s2c.mercell.com/ en zoek de DAS of Marktplein vanuit uw overzicht.
  • Navigeer naar Offerte in het linkermenu waarbij een groen blokje 'Niet ingediend' staat. (Let op: de inkoper kan de systeemnaam Offerte een eigen naam geven).
  • Rechtsonder ziet u de knop Herroepen, klik hierop.

Uw indiening is succesvol teruggetrokken en u ontvangt geen nieuwe uitnodigingen meer. Dien opnieuw in als u wel weer uitnodigingen wilt ontvangen.

Let op: Indien herroepen van de indiening niet lukt dan is uw indiening vergrendeld. U ziet dan een systeemmelding om contact op te nemen de inkoper om uw indiening vrij te geven zodat u alsnog kunt herroepen. Neem dan via de berichtenmodule in het linkermenu in de DAS rechtstreeks contact op met de inkoper.