- Zie je een omschreven functionaliteit niet terug in de software?

In Mercell Source-to-Contract bepaalt Business Process Management (BPM) in grote mate de manier waarop een tender kan worden ingericht. Bij de start van iedere tender, kiest de gebruiker een proces uit één of meerdere processen. Beheerders kunnen op deze pagina features laten activeren of aanpassen.

Mercell Source-to-Contract heeft twee tender management modules: versie Portal en versie Mercell Source-to-Contract.

Lees hier hoe je herkent welke versie jouw organisatie gebruikt.

- Altijd de laatste release notes in je inbox? Log in bij Mercell Source-to-Contract. Ga naar Profielinstellingen en abonneer je op onze release notes e-mail.

De Release Notes van 2022 vind je hier.

5 januari 2023

Grip op communicatie

Communicatie gedurende de looptijd van een tender is ontzettend belangrijk. Als inkoper wil je dat aanbieders over alles zijn geïnformeerd. Controle en grip hierover biedt net dat beetje extra gemoedsrust.

Daarom kun je nu naast de berichten die je zelf als inkoper hebt verstuurd, ook de historie aan systeemmeldingen teruglezen. Het is een eenvoudige knop in het Berichten menu aan de rechterkant, boven het laatste bericht.

Zo weet je precies wat alle deelnemers in een tender aan communicatie ontvingen via zowel berichten als systeemmeldingen: