NegometrixPortal en Negometrix4 zijn samen gegaan. Bent u een NegometrixPortal gebruiker dan logt u vanaf nu in op Negometrix4 met uw e-mailadres en wachtwoord die u voorheen op NegometrixPortal toepaste.

Inloggen als NegometrixPortal gebruiker (inkopers)

Indien u als inkoper gebruik maakt van zowel NegometrixPortal en Negometrix4 past u dan uw inloggegevens van Negometrix4 toe.

Inloggen als NegometrixPortal gebruiker (aanbieders)

Indien u gebruiker bent op NegometrixPortal kunt u vanaf nu met uw NegometrixPortal gegevens inloggen op Negometrix4.

Belangrijk: In NegometrixPortal bent u op naam deelnemer in een tender. Indien u wilt deelnemen aan tenders op Negometrix4 dient u zich als organisatie te registreren.

Bent u gebruiker van beide applicaties? Dan past u uw inloggegevens van Negometrix4 toe.

Negometrix4: https://hub.negometrix.com/