Als aanbieder kunt u door middel van CPV codes in uw organisatie profiel op de hoogte blijven van diensten of producten die u kunt leveren. CPV staat voor Common Procurement Vocabulary en is het Europese classificatiesysteem voor werken, leveringen en diensten specifiek voor overheidsopdrachten. Aanbestedende diensten moeten bij Europese aanbestedingen dit classificatiesysteem toepassen.

CPV codes toevoegen

Om een CPV-code aan uw profiel toe te voegen volgt u de volgende stappen:

1. Log-in en navigeer links onderaan naar Organisatie Instellingen.
  2. Navigeer naar CPV-codes en Notificaties.
  3. Klik op de knop Wijzigen en vervolgens op Wijzigen CPV-codes.
  4. Selecteer de CPV-codes middels de checkbox links van het CPV-code nummer: Let op; de lijst heeft onderliggende / specifiekere codes, klik op het driehoekje om deze uit te klappen.
  5. Om e-mails te ontvangen van tenders die overeenkomen met de CPV-codes voeg uzelf en/of collega's toe door te klikken op Wijzigen bij 'Collega's die notificaties ontvangen'.
  6. Klik op Opslaan.