In een lopende tender kunnen er wijzigingen worden aangebracht. Dit kan door middel van Concepten.

Concept aanmaken

De knop Concept aanmaken staat onder de tab Eigenschappen in het linkermenu. Deze knop is alleen te gebruiken in een fase waarin de aanbieders bezig zijn met het invullen en indienen van hun offerte. Wanneer je op de knop klikt, kom je in een concept omgeving terecht. Dit is te zien aan de duidelijk, gele balk bovenin.

In dit concept kunnen er wijzigingen worden doorgevoerd op plekken waar dat eerst niet kon. Denk aan wijzigingen in de planning, eigenschappen en de inhoud. Alle wijzigingen die in het concept worden gedaan, zijn niet direct zichtbaar voor de aanbieders.

Klik rechtsboven op Publiceren om het concept met de wijzigingen te publiceren. Uw oude tender wordt overschreven met de nieuwe gegevens. Aanbieders krijgen hier geen melding van.

Belangrijk

Wanneer de tender is gepubliceerd op Negometrix Today, zal er direct een nieuwe .zip-file beschikbaar komen voor aanbieders. Nieuwe aanbieders zien dan altijd de laatste versie, de oude versie blijft beschikbaar.