In Negometrix4 is het mogelijk om meerdere offertes in te dienen wanneer de inkoper dit toestaat.

Zodra u de eerste offerte heeft ingediend verschijnt naast de “herroepen” knop de knop “extra offerte”.

Door hierop te klikken verschijnt een pop-up waarmee een naam aan de extra offerte kan worden gegeven. Die naam is belangrijk zodat duidelijk is dat er onderscheid is tussen de verschillende offertes.
Van de initiële offerte kan de naam niet gewijzigd worden. Dit is altijd de naam van uw organisatie.

In het nieuwe scherm kunt u gelijk beginnen met het invullen van de zojuist aangemaakte offerte.

Ook ziet u onderin het scherm de mogelijkheid om in te dienen en om weer een extra offerte aan te maken.

Klikt u links in het scherm op Offerte, dan zal er een overzicht verschijnen van de offertes die zijn aangemaakt met daarbij de status of er is ingediend of niet.

Onderin het scherm heeft u vanuit het overzicht de mogelijkheid om een offerte aan te maken, terug te trekken (herroepen) en in te dienen.