In Mercell Source-to-Contract is het mogelijk om meerdere offertes in te dienen wanneer de inkoper dit toestaat.

Zodra u de eerste offerte heeft ingediend verschijnt naast de “herroepen” knop de knop “extra offerte”.

Door hierop te klikken verschijnt een pop-up waarmee een naam aan de extra offerte kan worden gegeven. Die naam is belangrijk zodat duidelijk is dat er onderscheid is tussen de verschillende offertes.

Meerdere offertes indienen

In het nieuwe scherm kunt u gelijk beginnen met het invullen van de zojuist aangemaakte offerte.

Ook ziet u onderin het scherm de mogelijkheid om in te dienen en om weer een extra offerte aan te maken.

Klikt u links in het scherm op Offerte, dan zal er een overzicht verschijnen van de offertes die zijn aangemaakt met daarbij de status of er is ingediend of niet.

Onderin het scherm heeft u vanuit het overzicht de mogelijkheid om een offerte aan te maken, terug te trekken (herroepen) en in te dienen.

Let op:

De naam van uw offerte kan gewijzigd worden zo lang er nog niet is ingediend. Indien u meerdere offertes indient raden we u aan om de naam van uw offerte aan te passen, zodat voor de inkoper duidelijk is welke offerte het betreft. Om de naam van een offerte (die nog niet is ingediend) aan te passen, klik op menu Offerte links in de kantlijn. Klik naast uw organisatienaam op het potloodje, u kunt de naam van de offerte nu aanpassen.