In dit artikel leest u de productlijst kan worden ingevuld. U heeft de mogelijkheid om de productlijst in Negometrix in te vullen of te exporteren naar Excel.

Productlijst invullen in Negometrix

1. Ga naar het tabblad Offerte en klik achter de naam van de productlijst op Openen.
  2. Vul alle geel gearceerde kolommen in. Wanneer er nog kolommen beschikbaar zijn die niet gelijk in beeld komen, kunt u met de pijlen naar links en naar rechts navigeren.
  3. Klik na het invullen op Opslaan en vervolgens op Sluiten om de productlijst af te sluiten.

Productlijst invullen in Excel

1. Ga naar het tabblad Offerte en klik achter de naam van de productlijst op Openen.
  2. Klik rechtsboven op de drie puntjes en klik vervolgens op Excel-bestand exporteren.
  3. Open het bestand in Microsoft Excel.
  4. Vul alle benodigde kolommen in. Let op! U kunt antwoorden importeren in de kolommen die door aanbieders dienen te worden ingevuld.
  5. Sla het bestand op en open de productlijst in Negometrix.
  6. Klik rechtsboven op de drie puntjes en klik op Excel-bestand importeren
  7. Klik na het importeren op Opslaan en vervolgens op Sluiten om de productlijst af te sluiten.