In Negometrix4 heeft u de mogelijkheid om vanuit een Excel-bestand meerdere vragen te importeren.

Meerdere vragen tegelijk importeren vanuit Excel

Het is ook mogelijk om meerdere vragen tegelijk vanuit een Excel te importeren.

1. Open Vraag & Antwoord in de tender vanuit het overzicht links.
  2. Navigeer naar het menu-icoontje rechtsboven:
    1. Kies het bestand Download import bestand: hiermee download u het importbestand waarin u uw vragen kunt invullen in kolom A. Sla dit bestand op.
    2. Importeer vragen:  Kies voor Importeer vragen en upload het bestand waarin u uw vragen heeft gezet.
    3. Per element/referentie heeft u een vraag gesteld. Voordat u uw vragen kunt publiceren dient u nog per vraag een element/referentie te koppelen. Dit doet u rechts bovenaan de kolom middels de pijltjes per vraag langs te gaan. Klik vervolgens op Opslaan en uw vragen verschijnen in Concept.
  3. Geïmporteerde vragen worden als conceptvraag klaargezet. U kunt per vraag nog bewerken en vervolgens kiezen deze te publiceren of rechts onderaan Alle vragen indienen.