Nadat u uw beoordeling heeft afgerond en overgaat naar gunning, kunt u de gunning in drie stappen voltooien.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen.

Gunning afronden

• Navigeer naar Gunning aan de linkerkant van het overzicht. U ziet 3 stappen op het scherm:
    1. Selecteren> Hier kunt u de offerte van de winnende aanbieder(s) selecteren en opslaan.
    2. Intern gunningsresultaat opmaken> Een plek om documenten van gunningsresultaten toe te voegen voor interne communicatie.
    3. Afronden> Hier rond u de gunning af óf u kunt terug naar de Beoordeling indien deze nog niet volledig blijkt
  • Stap 1, selecteer het vakje Gunnen rechts van de offerte van de gegunde aanbieder en klik op Opslaan.
  • Stap 2, voeg uw interne gunningsresultaten toe middels een upload of maak een document aan middels een sjabloon.
  • Stap 3, klik op Gunning afronden of Heropen beoordelen indien de beoordeling niet volledig blijkt.

Indien u de gunning heeft afgerond worden de datum en tijd van gunning weergegeven. U heeft de mogelijkheid de gunning nog te bewerken door op de knop Terug naar gunning te klikken.

Vervolgens kunt de gunning delen met de winnende aanbieder(s) middels versturen van een Gunningsbericht.