U heeft de mogelijkheid om de gunning te delen met de winnende aanbieder(s). In dit artikel leest u hoe een gunningsbericht kunt sturen.

Gunningsbericht sturen

1. Navigeer naar Gunning aan de linkerkant van het overzicht
  2. Rechts bovenaan van de gunningspagina vindt u de knop Gunningsbericht sturen, klik hierop om een bericht op te stellen.
    • Kies rechtsboven via het menu-icoontje bij Nieuw bericht een eventueel bericht sjabloon.
  3. Type de naam van een ontvanger(s) of voeg een e-mailadres toe via de vet gedrukte regel Voeg hier een e-mailadres toe.
  4. Voeg bij de volgende regel de titel van het onderwerp toe en stel vervolgens het bericht op in het tekstvlak.
    • Voeg nog eventuele documenten toe aan uw bericht middels de Upload knop rechtsonder van het tekstvlak
  5. Klik linksonder op Preview om te zien hoe het bericht wordt getoond.
  6. Klik rechtsonder op Opslaan als u het bericht nog wilt uitstellen en bewaren of klik Versturen indien u het bericht direct wilt versturen.
    • Let op: Indien u uw bericht opslaat, is deze terug te vinden bij Berichten onder Concepten. Open het bericht om deze vervolgens te kunnen versturen.