Wanneer je beheerder bent in een organisatie, zie je in het linkermenu het tabje Licenties staan. Hier staan alle beschikbare licenties klaar.

Licentie toewijzen

Wanneer je klikt op de tab Licenties, zie je een overzicht van de verschillende type licenties die klaar staan. Deze bakjes worden geordend op type licentie en de verloopdatum. Je ziet per bakje hoeveel licenties er beschikbaar zijn, hoeveel er zijn toegewezen én hoeveel er nog beschikbaar zijn. Deze beschikbare plekken worden aangeduid in Seats.

Klik vervolgens op het type licentie waar je een collega aan wil toevoegen. In het volgende scherm zie je in detail wie er in deze groep zitten. Door te klikken op Collega toewijzen kan je een nieuwe collega aan deze groep toevoegen.