In dit artikel leest u hoe u eenvoudig de essentiële informatie en documenten uit een tender haalt.

De inkopende organisatie bepaald de inrichting van de tender. Zij kunnen gebruik maken van intelligente vragenlijsten of alleen met documenten werken. Als aanbieder wilt u deze documenten snel en overzichtelijk zien om te zien wat er precies wordt verwacht.

Wanneer u in het Dashboard klikt op de titel van de tender, komt u in het Overzicht van de tender terecht. Rechtsboven in Overzicht vindt u een knop Exporteer tender, deze export bestaat uit een volledig overzicht van de tender inclusief alle documenten.

Documenten:

Onder de 5 standaard tabs, vindt u de tabs voor de rondes. Als u hierop klikt en u ziet de melding Geen documenten, dan is dit een tender op basis van documenten. Aan de rechterkant ziet u een aantal belangrijke knoppen:

- De Upload-knop: Hier kunt u uw documenten uploaden die geschikt zijn voor de inkoper.

- Het Boek-icoon: Hier kunt u de documenten vinden die de inkoper voor u heeft klaargezet.

- Het Export-icoon: Hier kunt u alle informatie uit de tender in één keer downloaden. U ontvangt hier een .zip bestand van.

Boven deze knoppen ziet u de sluitingsdatum van deze fase. Als de tijd verstreken is, kunt u niet meer indienen. Lees hier meer over de deadline.

Vragenlijsten:

Onder de 5 standaard tabs in het linker menu, vindt u de tabs voor de rondes. Als u op Offerte klikt en u ziet vragenlijsten staan, dan is dit een tender op basis van een vragenlijst. Aan de rechterkant ziet u een aantal belangrijke knoppen:

- Het Boek-icoon: Hier kunt u de vragenlijsten vinden in Alleen-lezen formaat.

- Het Export-icoon: Hier kunt u alle informatie uit de tender in één keer downloaden. U ontvangt hier een .zip bestand van.

- Het Troffee-icoon: Hier ziet u de instellingen die betrekking hebben op de gunningsmethodiek.

Inhoud downloaden in een tender met percelen

Indien een tender uit meerdere percelen bestaat kunt u via de percelen startpagina door op een perceel te klikken de inhoud apart downloaden vanuit Overzicht middels de knop Exporteer tender óf middels het export-icoon bij Offerte in het linker menu.

Boven deze knoppen ziet u de sluitingsdatum van deze fase. Als de tijd verstreken is, kunt u niet meer indienen. Lees hier meer over de deadline.

Belangrijk:

Wanneer u klaar bent om in te dienen, kunt u rechtsonder klikken op Indienen. U ontvangt hier ook een bevestigingsmail van.