De inkoper heeft over het algemeen de keuze of hij werkt met vragenlijsten of met documenten. Als aanbieder wilt u deze documenten snel en overzichtelijk zien om te peilen wat er wordt gevraagd. Wanneer u in het Dashboard klikt op de titel van de tender, komt u in het Overzicht van de tender terecht. Als aanbieder merkt u snel genoeg of de inkoper heeft besloten om met documenten of met vragenlijsten te werken.

Documenten:

Onder de 5 standaard tabs, vindt u de tabs voor de rondes. Als u hierop klikt en u ziet de melding Geen documenten, dan is dit een tender op basis van documenten. Aan de rechterkant ziet u een aantal belangrijke knoppen:

- De Upload-knop: Hier kunt u uw documenten uploaden die geschikt zijn voor de inkoper.

- Het Boek-icoon: Hier kunt u de documenten vinden die de inkoper voor u heeft klaargezet.

- Het Export-icoon: Hier kunt u alle informatie uit de tender in één keer downloaden. U ontvangt hier een .zip bestand van.

Boven deze knoppen ziet u de sluitingsdatum van deze fase. Als de tijd verstreken is, kunt u niet meer indienen. Lees hier meer over de deadline.

Vragenlijsten:

Onder de 5 standaard tabs, vindt u de tabs voor de rondes. Als u hierop klikt en u ziet vragenlijsten staan, dan is dit een tender op basis van een vragenlijst. Aan de rechterkant ziet u een aantal belangrijke knoppen:

- Het Boek-icoon: Hier kunt u de vragenlijsten vinden in Alleen-lezen formaat.

- Het Export-icoon: Hier kunt u alle informatie uit de tender in één keer downloaden. U ontvangt hier een .zip bestand van.

- Het Troffee-icoon: Hier ziet u de instellingen die betrekking hebben op de gunningsmethodiek.

Boven deze knoppen ziet u de sluitingsdatum van deze fase. Als de tijd verstreken is, kunt u niet meer indienen. Lees hier meer over de deadline.

Belangrijk:

Wanneer u klaar bent om in te dienen, kunt u rechtsonder klikken op Indienen. U ontvangt hier ook een bevestigingsmail van.