Wanneer u nog geen account heeft binnen Negometrix4 moet u zich eerst registreren.

Registreren voor Negometrix4

1. Ga naar https://hub.negometrix.com.
  2. Hier kunt u inloggen wanneer u al een account heeft. Zo niet, dan klikt u op Nieuw? Registreer gratis! om te registreren.
  3. Vervolgens vult u het registratieformulier volledig in en klik op Registeren.
  4. U ontvangt een e-mail door het op u opgegeven e-mailadres. Krijgt u geen mailtje? Klik dan op Opnieuw versturen.
  5. Valideer uw registratie eenmalig door de stappen in het mailtje te volgen. Na validatie kunt u inloggen.

Belangrijk

U kunt niet inloggen met uw inloggegevens voor Negometrix3 of NegometrixPortal. Lees hier meer informatie over deze platformen.

Krijgt u, ook na het klikken op Opnieuw versturengeen mailtje binnen om uw account te valideren? Check dan uw ongewenste e-mail of junk e-mail.