U kunt in Negometrix4 met één gebruikersnaam onder meerdere organisaties ingeschreven staan. U kunt gemakkelijk switchen tussen de organisaties door de volgende stappen te doorlopen.

• Ga naar https://hub.negometrix.com en voer uw inloggegevens in.
  • Klik op Login.
  • Navigeer naar de organisatienaam rechtsboven, daar bevindt zich een dropdown.
  • Klik op de organisatienaam. Wanneer er geen menu openklapt, bent u deelnemer in slechts één organisatie.
  • Selecteer het organisatie-account waar u toegang wilt en u bevindt zich in de omgeving van die organisatie.