Een bericht kunt u alleen vanuit een tender versturen. In dit artikel leest u hoe een bericht te kunnen versturen.

1. Klik op berichten.
  2. Klik rechtsboven op +NIEUW BERICHT
  3. Een pop-up verschijnt. Bij ontvangers selecteert u aan wie u het bericht wilt sturen.
  4. Klik op toevoegen
  5. U moet vervolgens een onderwerp en bericht typen.
  6. U kunt een bijlage toevoegen.
  7. Klik op verstuur.
  8. De ontvangers zullen een notificatie ontvangen.

Belangrijk

Alle berichten worden BCC verstuurd. Aanbieders zien nooit naar wie het bericht nog meer is verstuurd. Ditzelfde geldt voor een antwoord dat een aanbieder stuurt: die is alleen voor u inzichtelijk.