Een bericht dat u verstuurd heeft kun u nog verwijderen als de ontvangers deze nog niet hebben gelezen. Gelezen berichten kunt u niet verwijderen. U kunt filteren op ongelezen berichten door op het zoek icoon te klikken en het “Ongelezen door ontvanger” filter toe te passen.