Na het aanmaken van het organisatie profiel bent u op dat moment de beheerder en contactpersoon van uw organisatie.

In dit artikel leest u hoe u het organisatieprofiel en collega's beheert.

Collega toevoegen

U kunt alleen collega’s toevoegen die reeds een profiel hebben binnen uw organisatie. De beheerder van het organisatieaccount kan een uitnodiging uitsturen voor de collega’s die nog niet beschikken over een Negometrix4 profiel.

• Navigeer naar Collega's in het menu aan de linkerzijde
  • Klik op Uitnodigen
  • Voer vervolgens het e-mailadres in van de collega;
    • Klik op Toevoegen en vul nog eventueel een e-mailadres van een andere collega in
    • Klik op Versturen
    • De collega ontvangt een link om in te loggen

Contactpersoon wijzigen

U herkent aan het 'gele ster-icoontje' wanneer iemand de contactpersoon van de organisatie is. U kunt dit op de volgende manier wijzigen. Dit kan alleen als u beheerder bent van de organisatie.

• Ga in het linkermenu naar Organisatieprofiel en u belandt in het gegevensoverzicht van de organisatie
  • Scroll vervolgens naar Contactpersonen en klik op Wijzigen
  • Klik op Collega toevoegen aan organisatie en selecteer deze
  • De contactpersoon is nu gewijzigd

Let op

Er kan slechts één iemand contactpersoon zijn. U dient beheerder te zijn om het organisatieprofiel te bewerken.