Registreren kan als Aanbieder. In dit artikel leest u hoe u dit kunt doen. Er is sprake van registreren als:

• U wilt meedoen in een gepubliceerde tender op hub.negometrix.com/today
  • U wordt uitgenodigd voor een tender of;
  • De organisatiebeheerder nodigt u uit als collega om lid te worden van het organisatieprofiel

Profiel en registratie

1. Open de uitnodiging die u heeft gekregen. Hierin bevindt zich een link.
  2. Klik op de link in de mail en u belandt op een pagina  waar u uzelf kunt registreren.
  3. Op het registratiescherm voert u uw gegevens in en klik op Registreer. Het systeem geeft aan een verificatie-bericht te sturen. U kunt het scherm nu sluiten en uw email openen.

4. Open de verificatie-mail in uw email. Klik op de link en verifieer uw e-mail en klik op Login

5. U kunt nu inloggen met de door u opgegeven gebruikersnaam/wachtwoord. Welkom!

Belangrijk

• U kunt niet inloggen met uw inloggegevens voor Negometrix3 of NegometrixPortal. Lees hier meer informatie over deze platformen.
  • Krijgt u, ook na het klikken op Opnieuw versturengeen mailtje binnen om uw account te valideren? Check dan uw ongewenste e-mail of junk e-mail.
  • Bij het registreren van een nieuwe organisatie wordt uw Kamer van Koophandel-nummer gecheckt. Op basis van dit nummer worden bepaalde gegevens automatisch gevuld.