Registreren kan als Aanbieder of een persoonlijk Profiel zonder KvK-nummer. In dit artikel leest u hoe u dit kunt doen. Er is sprake van registreren als:

• U zoekt naar een specifieke tender of;
  • U wordt uitgenodigd voor een tender of;
  • De organisatiebeheerder nodigt u uit als collega om lid te worden van het organisatieprofiel

Profiel en registratie

1. Open de uitnodiging die u heeft gekregen. Hierin bevindt zich een link, deze is 24 uur geldig.
  2. Klik op de link in de mail en u belandt op een pagina  waar u uzelf kunt registreren.
  3. Op het registratiescherm voert u uw gegevens in en klik op Registreer. Het systeem geeft aan een verificatie-bericht te sturen. U kunt het scherm nu sluiten en uw email openen.

4. Open de verificatie-mail in uw email. Klik op de link en verifieer uw e-mail en klik op Login

5. U kunt nu inloggen met de door u opgegeven gebruikersnaam/wachtwoord. Welkom!

Belangrijk

U kunt niet inloggen met uw inloggegevens voor Negometrix3 of NegometrixPortal. Lees hier meer informatie over deze platformen.

Krijgt u, ook na het klikken op Opnieuw versturengeen mailtje binnen om uw account te valideren? Check dan uw ongewenste e-mail of junk e-mail.