1. Open de uitnodiging die u heeft gekregen. (Zie ook: ik ontvang geen mail van jullie)
  2. In de mail staat een link. Als u op deze link klikt komt u op een pagina terecht waar u uzelf kunt registreren.
  3. In het registratiescherm geeft u uw gegevens in en klik op Registreer. Het systeem geeft aan een verificatie bericht te sturen. U kunt het scherm nu sluiten en uw email openen.
  4. Open de verificatiemail in uw email. Klik op de link en verifieer uw e-mail en klik op Login
  5. U kunt nu inloggen met de door u opgegeven gebruikersnaam/wachtwoord. Welkom!