Wij ondersteunen alle gangbare formaten tot een maximum van 2GB. Mocht ons platform nu uw bestandsformaat niet accepteren, dan kunt u het bestand verpakken in een ZIP bestand. Hieronder vindt u een overzicht van de toegestande formaten:

.avi, .bak, .bmp, .bst, .csv, .dlx, .doc, .docx, .dwg, .dxf, .eps, .gif, .gww, .jpeg, .jpg, .kml, .ldt, .met, .mht, .mhtml, .mpp, .msg, .nmx, .nsu, .nsx, .odf, .odg, .odp, .ods, .odt, .pdf .png, .ppt,.pptx,.psd,.rar, .rsu, .rsx, .rtf, .stp, .tif, .txt, .xls, .xlsm, .xlsx, .xml, .zip, .zsu, .zsx, .7z.