Wij ondersteunen alle gangbare formaten tot een maximum van 2GB. Mocht ons platform nu uw bestandsformaat niet accepteren, dan kunt u het bestand verpakken in een ZIP bestand. Hieronder vindt u een overzicht van de toegestane formaten:.avi, .bak, .bmp, .bst, .csv, .dlx, .doc, .docx, .dwg, .dxf, .eps, .gif, .gww, .jpeg, .jpg, .kml, .ldt, .met, .mht, .mhtml, .mpp, .msg, .nmx, .nsu, .nsx, .odf, .odg, .odp, .ods, .odt, .pdf .png, .ppt,.pptx,.psd,.rar, .rsu, .rsx, .rtf, .stp, .tif, .txt, .xls, .xlsm, .xlsx, .xml, .zip, .zsu, .zsx, .7z.

Uploadlimiet

Documenten kunnen geüpload/ gedownload worden tot en met 2GB bij de documenten map. Dit betekent dat deze berichten, afzonderlijk van elkaar, door de leveranciers gedownload kunnen worden zonder dat er een zip bestand van wordt gemaakt.
De maximale grootte van een bestand dat bij een bericht wordt gevoegd is 10MB.